Takvim, Son dakika haberleri pour pc

Télécharger Takvim, Son dakika haberleri sur PC

Publié par Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S.

Évaluation:

4/5

4.13333
De 60 user votes.

Détails intéressants sur Takvim, Son dakika haberleri

Takvim, Son dakika haberleri sur PC  Takvim, Son dakika haberleri sur PC  Takvim, Son dakika haberleri sur PC  Takvim, Son dakika haberleri sur PC  Takvim, Son dakika haberleri sur PC  Takvim, Son dakika haberleri sur PC  

1. En doğru, en güvenilir habercilik anlayışı ile Takvim, Türkiye ve dünyada yaşanan son dakika gelişmelerinden yazar yazılarına, magazin ve spordan çalışan ve emekli her kesimin vazgeçemeyeceği geniş bir haber içeriği sunan Takvim Mobil uygulaması ile haber okumak ve gündem ile ilgili gelişmeleri takip etmek bir ayrıcalık.

2. Genç, dinamik, canlı habercilik anlayışıyla, 1994 yılından beri yayınlanan, “Türkiye’nin gerçek gündemiyle her zaman halkın ve haklının yanında olma’’ ilkesini benimseyen Takvim Gazetesi’nin dijital yüzü takvim.com.tr, siyaset, ekonomi, spor, magazin, yaşam, dünya kategorilerindeki en sıcak ve güncel haberleri, kendine has özgün habercilik anlayışla okuyucularına sunuyor.

3. * Türkiye' de ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmeleri takip edebilir, Memurlar kategorisiyle çalışan ya da emekliler için tüm haberleri tek dokunuşla öğrenebilirsiniz.

4. * Bugünkü Takvim ile gazete içeriklerini kendi sayfasından takip edebilir, Takvim’in güçlü yazar kadrosu ile köşe yazılarına ulaşabilirsiniz.

5. Gündem, ekonomi, spor, magazin, teknoloji, astroloji ve diğer tüm gelişmeler Takvim ücretsiz uygulaması ile yanınızda.

6. 2004’ten beri herkesin kendisini ilgilendiren konuları bulabileceği takvim.com.tr, Memurlar sayfası ile çalışanların sesi, emeklileri ilgilendiren gelişmelerin de en güvenilir adresi olarak Türkiye’nin en iyi haber siteleri arasındaki yerini koruyor.

7. * Magazin kategorisinde merak ettiğiniz tüm magazin gelişmelerini takip edebilir, gelişmeler ile ilgili fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

8. * Türkiye ve Avrupa liglerinden güncel puan durumları, fikstürler ve canlı skorlar Takvim spor kategorisindeki Canlı Skor sayfasında.

9. * Namaz Vakti ile istediğiniz konumda namaz vakitlerini her an takip edebilir, Hava Durumu ile istediğiniz konumun güncel ve gelecek hava durumunu öğrenebilirsiniz.

10. * Spor dünyasındaki gelişmeleri takip edebilir, futboldan basketbola, voleyboldan otomobil sporlarına farklı kategorilere ulaşabilirsiniz.

11. * Takvim Web TV ile gündem, yaşam, spor, dünya, ATV’nin en çok izlenen dizilerine ve eğlenceli videolara ulaşabilirsiniz.


Comment: télécharger et installer Takvim, Son dakika haberleri sur votre PC Windows


Bonne nouvelle! Une application Windows comme Takvim, Son dakika haberleri est disponible! Télécharger ci-dessous:

SN App Télécharger Critique Créateur
1. MSN Weather MSN Weather Télécharger sur pc 4.6/5
2,044 Commentaires
Microsoft Corporation
2. Microsoft News Microsoft News Télécharger sur pc 4.3/5
2,009 Commentaires
Microsoft Corporation
3. MyRadar MyRadar Télécharger sur pc 4.8/5
2,000 Commentaires
ACME AtronOmatic, LLC
Sinon, suivez les instructions ci-dessous pour utiliser Takvim, Son dakika haberleri sur PC:

Pour obtenir Takvim, Son dakika haberleri travailler sur votre ordinateur est facile. Vous devrez certainement faire attention aux étapes énumérées ci-dessous.Nous vous aiderons à télécharger et installer Takvim, Son dakika haberleri sur votre ordinateur en 4 étapes simples ci-dessous:


1: Téléchargez un émulateur Andriod App

Un émulateur imite / émule un appareil Android sur votre ordinateur, facilitant ainsi l’installation et l’exécution d’applications Android dans le confort de votre PC. Pour commencer, vous pouvez choisir l"une des applications ci-dessous:

  1. Nox App
  2. .
  3. Bluestacks
  4. .
  5. Je recommande Bluestacks car il est très populaire avec beaucoup de tutoriels en ligne 

2: Maintenant, installez l’émulateur logiciel sur votre PC Windows

Si vous avez téléchargé Bluestacks.exe ou Nox.exe avec succès, allez dans le dossier Téléchargements de votre ordinateur ou n’importe où vous stockez des fichiers téléchargés.


  1. Une fois trouvé, cliquez dessus. Le processus d’installation va commencer.
  2. Acceptez les termes du contrat de licence du CLUF et suivez les instructions à l"écran.

3: Utilisation de Takvim, Son dakika haberleri sur l'ordinateur

une fois installé, ouvrez l"application émulateur et tapez Takvim, Son dakika haberleri dans la barre de recherche. Maintenant, appuyez sur Rechercher. Vous verrez facilement l"application souhaitée. cliquez dessus. il affichera Takvim, Son dakika haberleri dans votre logiciel d"émulateur. Appuyez sur le bouton installer et votre application commencera l"installation. Pour utiliser l"application, procédez comme suit:

  1. Vous verrez l"icône "toutes les applications ".
  2. Cliquez pour accéder à une page contenant toutes vos applications installées.
  3. Vous verrez le app icône. Cliquez pour commencer à utiliser votre application. You can start using Takvim, Son dakika haberleri pour PC!


Télécharger sur Android et iPhone


Télécharger sur Android ↲

Takvim, Son dakika haberleri sur Itunes (iOS)


Télécharger Développeur Rating Score Version actuelle Classement des adultes
Gratuit Sur iTunes Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. 60 4.13333 7.0.9 4+

Applications similaires dans News



Plus d'applications du Développeur